Suport Live
 
accesorii pentru autovehicule

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor


S.C. Rocast Nord este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 21551.   
Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre alti terti cu exceptia celor mentionati in Termeni si conditii, adica: 
a) Fan Courier pentru calcul valoare transport - li se furnizeaza doar date legate de greutatea coletului si destinatia lui. 
b) PlatiOnline pentru a va scuti de completarea datelor d-voastra si pe site-ul securizat pentru plati. 
si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari comerciale referitoare la magazinele noastre si brandul Rocast Nord. 
Datele cu caracter personal sunt utilizate in mod specific pentru: operarea, monitorizarea online a comenzilor si livrarea acestora, calculul automat al costurilor de expeditie, facilitarea accesului la anumite sectiuni cu acces limitat ale site-ului, facturarea produselor, efectuarea platii online, si pentru a raspunde prin oricare din metodele email, telefon, fax, posta la solicitarile clientilor. 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Rocast Nord S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. 
Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin e-mail sau prin posta pe adresa societatii noastre. 
De asemenea aveti posibilitatea sa evitati inregistrarea datelor d-voastra prin efectuarea unei comenzi fara a va crea un cont. 

Securitatea datelor


Parolele utilizatorilor sunt protejate prin criptare. 
Parolele de administrare site, FTP si administrare comenzi sunt complexe si sunt schimbate periodic. 
Baza de date este protejata prin diversi algoritmi. 
Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. 
Nu sunt stocate informatii cu privire la adresele IP ale clientilor nostri.
Site-ul foloseste cookies temporare (session cookies) necesare pentru implementarea cosului de cumparaturi. Acestea sunt distruse automat dupa ce utilizatorul inchide navigatorul web sau foloseste functia de Log Out. 

Securitatea sistemului de plata online


Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de PlatiOnline. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre PlatiOnline pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele Rocast Nord sau pe serverele PlatiOnline, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure". Tranzactia cu cardul va aparea pe extrasul de cont cu numele lopetidezapada.ro

Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

- Datele personale introduse de d-voastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite: Rocast Nord si PlatiOnline garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Puteti citi si "Politica de confidentialitate Plationline" pentru mai multe informatii despre subiect. 
- Datele d-voastra in cazul platilor prin card bancar - numar de card, data expirarii, etc. - sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite.