Suport Live
 
accesorii pentru autovehicule

Acces Persoane JuridiceConectare PJ

Va multumim pentru interesul acordat potentialei noastre colaborari de afaceri, aratat prin accesarea acestei sectiuni si va rugam sa parcurgeti cu rabdare toate informatiile de mai jos care au fost pregatite special pentru d-voastra, potentialii nostri colaboratori.

In cele ce urmeaza va vom explica pe larg care este viziunea noastra, cum puteti deveni partenerul nostru, ce documente sa ne trimiteti pe e-mail, cum sa accesati sectiunea dedicata persoanelor juridice si ce informatii veti gasi acolo. 

Pentru inceput dorim sa va spunem ca increderea d-voastra in noi va fi rasplatita prin aplicarea unei strategii care va evita concurenta intre 2 parteneri situati prea aproape geografic unul de altul. De aceea este important sa va exprimati dorinta de a deveni parteneri imediat ce ati descoperit site-ul nostru si ati luat aceasta hotarare, indiferent daca suntem in luna iulie iar afara sunt 30 grade C, pentru ca odata cu semnarea contractului de colaborare zona d-voastra de acoperire va fi definita de comun acord si in concordanta cu capacitatile si potentialul afacerii d-voastra, dar si in acord cu planurile d-voastra de viitor. Din acel moment nu vor mai fi cautati alti parteneri in acea zona. 

Ca si parteneri ne dorim desigur numai firme de incredere, conduse de oameni deschisi la nou, care au o viziune constructiva asupra viitorului, care promoveaza calitatea si sunt interesati de cele mai importante concepte intr-o afacere si anume satisfactia clientilor, seriozitatea si etica in afaceri, contribuind prin toate acestea la construirea unui mediu de afaceri de calitate in Romania. 

Daca nu ati citit pana acum sectiunea 'Despre noi', va rugam sa o cititi deoarece va aduce informatii suplimentare care va pot ajuta sa luati decizia daca doriti sau nu sa deveniti partenerul nostru.

Daca va place viziunea noastra si doriti sa deveniti partenerul nostru atunci va rugam sa ne mai acordati 60 minute din timpul d-voastra pretios, timp in care sa ne trimiteti pe e-mail, la pj@lopetidezapada.ro o solicitare care sa arate interesul d-voastra de colaborare, insotita de o descriere a afacerii d-voastra care sa contina cel putin urmatoarele date: scurt istoric, tip si profil magazin, suprafata magazin (sau datele despre firma d-voastra de distributie, atunci cand este cazul), locatia cu adresa completa, datele de contact ale d-voastra si zona pe care doriti sa o acoperiti. Mai dorim sa stim cum vi se pare viziunea si strategia noastra si daca este impartasita si de catre d-voastra si raspunsul la intrebarea 'De ce doriti sa ne deveniti partener?'.  Va rugam sa ne mai atasati la e-mail o copie dupa C.I.F - ul societatii d-voastra si cel putin o fotografie din magazin si una de afara, aceasta din urma facuta de la o distanta suficienta ca sa va putem identifica incadrat de vecinii din dreapta si din stanga d-voastra. Sunt cam multe dar va promitem ca efortul d-voastra va fi rasplatit printr-o colaborare de calitate, care va decurge mult mai usor pe viitor cata vreme ne-ati oferit toate informatiile acestea de la inceput. Ca raspuns la solicitarea d-voastra veti primi pe e-mail un cod pe care sa il introduceti in casuta de mai sus, pentru a accesa informatiile dedicate potentialilor colaboratori, loc in care veti putea gasi si face download la urmatoarele informatii: 'Contract de colaborare', 'Conditii de colaborare', 'Lista preturi revanzatori' si alte documente utile. Tot acolo veti gasi si numarul de telefon mobil al Directorului de Vanzari si al Directorului General. Va rugam sa studiati cu atentie documentele iar apoi sa il sunati pe unul dintre directori fie pentru a lamuri orice aspect ramas neclar legat de conditiile potentialei noastre colaborari fie ca sa va exprimati acordul de a parafa contractul si sa stabiliti data la care vom incepe colaborarea la inceputul sezonului urmator, fie ambele. 

Va multumim pentru rabdarea cu care ati parcurs aceste informatii.
promo