Suport Live
 
accesorii pentru autovehicule

Modalitati de livrareLivrarea se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, oriunde in Romania.        
Integritatea vizuala a coletelor trebuie verificata in prezenta curierului. 

Daca sesizati o problema legata de integritatea coletului si credeti ca poate sa afecteze integritatea produselor cumparate aveti 2 posibilitati: 

- solicitati curierului sa participe impreuna cu d-voastra la receptia bunurilor conform facturii din plicul-eticheta. 
Acest lucru este posibil daca produsele au fost platite cu cardul. 
Daca au fost comandate prin ramburs atunci va trebui intai sa le achitati altfel curierul nu va permite desigilarea coletului. Curierul va va elibera chitanta. 
Daca produsele sunt intr-adevar afectate de transport rugati curierul sa scrie un Proces Verbal in care sa consemneze acest fapt (va rugam verificati ce a scris si semnati si d-voastra) si refuzati primirea lui, chiar daca l-ati platit. Noi va vom expedia produsele din nou sau va vom inapoia banii. Curierul nu va poate inapoia banii. 

- daca coletul prezinta urme care pot duce fara dubii la degradarea produselor refuzati primirea consemnand motivul in foaia de livrare. 
Este dreptul si obligatia d-voastra ca, in cazul coletelor platite care va sosesc deteriorate sa solicitati verificarea integritatii continutului in prezenta curierului. 
Tariful de transport 
Acesta poate fi calculat automat pe masura ce adaugati produse numai daca sunteti logat de la inceput. Daca va creati contul sau va logati la sfarsit, veti afla abia atunci care este costul transportului. Calculul transportului nu este posibil pana cand nu introduceti datele d-voastra de livrare. 
Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, in maxim 24-48 ore de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavostra. 
In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, in caz de conditii meteo nefavorabile, livrarea unei comenzi poate dura pana la 10 zile lucratoare.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 ron transportul este GRATUIT (in limita retelei de distributie Fan Curier; de exemplu daca adresa de livrare este intr-o zona din afara ariei de distributie Fan Curier clientul va suporta costul de transport suplimentar de la cel mai apropiat punct de livrare Fan Curier si pana la adresa de livrare).