Suport Live
 
accesorii pentru autovehicule

Cum cumpar?


Preturile afisate in magazinul nostru sunt in RON si contin TVA, deci sunt preturile finale de vanzare catre cumparatori.


Alegeti produsele


Din home page intrati accesand una din cele 3 categorii de produse apoi folositi meniul din stanga pentru a naviga prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor d-voastra, apasati pe butonul "Adauga in cos". 

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua cumparaturile" sau prin alegerea unei categorii de produse din meniul din stanga. Atunci cand folositi butonul "Continua cumparaturile" veti fi directionati catre sectiunea "Shop", de unde aveti 2 cai de a continua cumparaturile. 
Indiferent de modalitatea pe care o alegeti, cumparaturile efectuate deja vor ramane in cos. 
Dupa ce ati pus in cos tot ce va doriti apasati butonul "Finalizeaza comanda", apoi trebuie sa va introduceti datele. 

Creare cont, introducere date sau login

 
a. Daca sunteti client nou, aveti de ales intre: 
- sa va creati cont pentru a va fi mai usor data viitoare - datele despre d-voastra si comenzile facute raman in sistem si pot fi consultate sau modificate ulterior 
- sa va introduceti datele fara a va crea cont, urmand ca data viitoare sa le introduceti din nou 

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune securizata. In cazul persoanelor fizice, CNP-ul este necesar pentru intocmirea facturii in conditiile stipulate de lege. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Rocast Nord, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati adresele la care se va face facturarea si livrarea. 
Adresa de e-mail si numarul de telefon sunt foarte importante deoarece informatiile legate de comanda si de plata cu cardul vor fi transmise via e-mail, iar dupa plasarea cu succes a comenzii veti fi contactat telefonic pentru confirmare.  
b. Daca sunteti deja client, logati-va prin introducerea e-mail-ului si a parolei in casutele care apar si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Dupa ce v-ati logat puteti accesa sectiunea "Contul meu" unde aveti acces la date cont, adrese salvate si comenzi efectuate. Dupa ce v-ati introdus datele, v-ati creat cont nou sau v-ati logat va trebui sa alegeti modalitatea de plata.